Η κοινωνία μας μαστίζεται από πληθώρα δύσκολων και δυσάρεστων καταστάσεων οι οποίες διαδραματίζονται καθημερινά εις βάρος των συνανθρώπων μας.

Ο σύλλογός μας (αναγνωρισμένος ως μη κερδοσκοπικός σύλλογος με αρ.πρωτοδικείου 30357/14) υποστηρίζει την εξάλειψη οποιασδήποτε μορφής ανισότητας και προκατάληψης. Συμπαραστέκεται πρωτίστως στα παιδιά με καρκίνο, σπάνιες ασθένειες καθώς επίσης και τις οικογένειες που έχουν βιώσει την απώλεια των παιδιών τους.

Κάθε χρόνο περισσότερα απο 250.000 παιδιά νοσούν απο την ασθένεια του καρκίνου εκ των οποίων τα 150.000 καταλήγουν. Ο καρκίνος παραμένει η πρώτη αιτία Παιδικής Θνησιμότητας. Παρ’όλες τις νέες θεραπευτικές μεθόδους, 1 στα 3 παιδιά που προσβάλλονται απο καρκίνο ή λευχαιμία δεν καταφέρνει να επιβιώσει.

Στους γονείς που περιμένουν απο στιγμή σε στιγμή και ελπίζουν σε κάποιο καινούριο φάρμακο.

Στους γονείς που αγωνιούν για κάποια ελπίδα σωτηρίας, να γυρίσουν στο σπίτι με τα παιδιά τους νικητές της αρρώστιας.

Στους γονείς που έχουν βιώσει την απώλεια των μικρών τους ηρώων και μαχητών της ζωής.

Τι μπορείς να πείς σε μια τέτοια μητέρα;

Τι μπορείς να της πεις;

 

Επίσης ο σύλλογός μας είναι εδώ και συμπαραστέκεται και σε κάποια άλλη μερίδα ανθρώπων :

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι συμπολίτες μας που έχασαν τη δουλειά τους ή δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση και ζητούν βοήθεια.

Άπορες οικογένειες, αναξιοπαθούντες μοναχικοί πολίτες, ανύπαντρες μητέρες, άνθρωποι που αδυνατούν να στρώσουν το καθημερινό τραπέζι.

Άνθρωποι που είδαν τη ζωή τους να γκρεμίζεται από ένα τυχαίο γεγονός και εισέπραξαν την αδιαφορία των οικογενειών τους και της κοινωνίας.

Για όλα τούτα τα παραπάνω λοιπόν, ας μη χάσουμε την ανθρωπιά μας….Ας κοιτάξουμε τους ανθρώπους αυτούς στα μάτια και να τους προσφέρουμε την συμπαράστασή μας για το δικαίωμα μιας ζωής, με αξιοπρέπεια που είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.